Polazna | Vesti | Sastanak, 12.04.2011. god. u Sekretarijatu za privredu Vlade Vojvodine Projekat „Bogatstvo različitosti“

Sastanak, 12.04.2011. god. u Sekretarijatu za privredu Vlade Vojvodine Projekat „Bogatstvo različitosti“

Veličina slova: Decrease font Enlarge font
Novi Sad, 12.04.2011.

Dogovor je da se uključivanjem ključnih ljudi (za realizaciju projekta) iz Vlade Vojvodine i sekretarijata obezbedi njihova podrška realizaciji projekta u konkretnim aktivnostima koje će se sprovoditi u selima, a odnose se na adaptaciju i pripremu sela u svim potrebnim oblastima za pružanje specifičnih turističkih usluga u okviru jedinstvenog turističkog proizvoda. Cilj je da izabrana sela mogu računati na podršku pokrajinskih sekretarijata i imati prednost naredne godine pri odobravanju finansijskih sredstava kojima raspolažu Vlada Vojvodine i sekretarijati pojedinačno.

Tokom sastanka odlučeno je da je mesto održavanja konferencije Skupština Vlade Vojvodine, Velika sala, dana 20.05.2011. godine. Biće pozvani predstavnici sekratarijata, MZ i opština, medija, stručni žiri, javne ličnosti i naravno, predstavnici sela.

Učesnike u projektu treba motivisati i podstaći da sredstva za realizaciju aktivnosti traže i sami kroz Fond za kapitalna ulaganja, Pokrajinske fondove, EU fondove, kod USAID-a i ambasada.

Cilj konferencije je da se generišu interesi sela/mesta za uključenje u projekat i da se isprovocira takmičenje medju potencijalnim kandidatima.

 

Tagged as:

Nema tagova za ovaj članak

Oceni članak

0

Newsletter