Polazna | Vesti | Otvorena kancelarija klastera u Novom Sadu

Otvorena kancelarija klastera u Novom Sadu

Veličina slova: Decrease font Enlarge font
Po zaključcima sa sastanka klastera od 02.07.2009. i projektu institucionalizacije i profesionalizacije rada klastera u 2009.-oj godini, otvorili smo kancelariju u Novom Sadu.
 
Zaposleno osoblje - koordinator aktivnosti klastera i administrator - imaju dobre uslove za rad i realizaciju planiranih aktivnosti klastera. Prostor je pogodan za sastanke i rad po radnim grupama klastera.
 
Kancelarija je lokacijski, prostorno i tehnički pogodna za:
 
- održavanje manjih poslovnih prezentacija (do 10 posetilaca) jer je instalirana neophodna oprema: plazma televizor, video-bim, plejer, lap-top isl.,
 
- pružanje tehničkih usluga poslovnim ljudima na terenu (internet, računar, telefon, telefax, štampač, kopir, skener idr.).
 
Kancelarija se nalazi u Novom Sadu, na adresi Cara Dušana br. 57, u širem centru grada. Ulica Cara Dušana je jedna od najpoznatijih i najprometnijih ulica u Novom Sadu, povezuje Futošku ulicu (Pokrajinsku bolnicu) i Bulevar Cara Lazara (Liman 4) odnosno novoizgrađeni Subotički bulevar. Parking prostor je dobro rešen i može se koristiti bez vremenskog ograničenja i naplate.
 
Radno vreme kancelarije je 08.00 -15.00h a zakazivanje posete je na telefon u kancelariji 021 674 24 22 i na mobilni telefon 065 47 80 300.

Tagged as:

Nema tagova za ovaj članak

Oceni članak

0

Newsletter