Polazna | Vesti | VIII Međunarodni sajam preduzetništva BIZNIS BAZA

VIII Međunarodni sajam preduzetništva BIZNIS BAZA

Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća i preduzetništva, u saradnji sa Beogradskim sajmom organizuje VIII Međunarodni sajam preduzetništva BIZNIS BAZA, od 26. do 28. novembra 2009. godine.

Na prošlogodišnjoj BIZNIS BAZI predstavilo se više od 300 izlagača, veliki broj institucija relevantnih za razvoj malih i srednjih preduzeća, banaka, izdavačkih i medijskih organizacija, čije se učešće očekuje i ove godine. Sajam je posetilo više ogd 20.000 posetilaca, a Republička agencija za razvoj MSPP je organizovala više od trideset sati pratećeg programa u vidu seminara, prezentacija i treninga.

Pored Klastera Istar 21, predstaviće se i druge institucije relevantne za razvoj malih i srednjih preduzeća i preduzetništva u Srbiji: Republička agencija za razvoj MSPP, Agencija za strana ulaganja i promociju izvoza, Fond za razvoj Republike Srbije, Fond za razvoj AP Vojvodine, Poreska uprava, info pultovi ministarstva Vlade Republike Srbije, klastera, naučno-istarživačkih organizacija, kao i međunarodne organizacije koje realizuju programe za podršku MSPP sektoru.

Beograd, 29.10.2009.

Tagged as:

Nema tagova za ovaj članak

Oceni članak

0

Newsletter