Polazna | Vesti | Uspešno završen VIII Međunarodni sajam preduzetništva

Uspešno završen VIII Međunarodni sajam preduzetništva

Veličina slova: Decrease font Enlarge font
Uspešno završen VIII Međunarodni sajam preduzetništva

Na ovogodišnjem, osmom po redu Međunarodnom sajmu preduzetništva „Biznis Bazi“ predstavio se i Klaster Istar 21 udruženje za unapređenje saradnje i razvoj turizma u Podunavlju. Sajam je održan od 26. do 28. novembra u Hali 4 Beogradskog sajma, na prostoru od oko 5.000 m², gde se predstavilo više od 300 izlagača, odnosno suizlagača.

Sajam je otvorio Ministar ekonomije Mlađan Dinkić, koji je istakao da će država pomagati preduzećima da svoje proizvode prikažu na stranim sajmovima, kao i da se organizuju u klastere, što je posebno značajno za dalji rad i uspešno poslovanje samog klastera.

Na štandu Klastera Istar 21 članice su imale priliku da se upoznaju sa budućim planovima i aktivnostima klastera, kao i aktuelnim dešavanjima u oblasti preduzetništva. Na štandu klastera posetioci su mogli da se upoznaju sa ponudom turističke agencije Magelan iz Novog Sada i Visit Serbia rezervacionim sistemom, kao i sa Belgrade card-om. Samostalno brodarsko društvo Vodomar iz Smedereva ponosno je izašlo sa ponudom za novi brod koji će od marta početi da plovi Dunavom, brod „Šajka“, koji je poznatiji kao Bela Lađa. Banja Junaković iz Apatina, koja po kvalitetu vode ne zaostaje od onih u Karlovim Varima, Harkanju i Lipiku, je pored bogate ponude Spa&Wellness centra ponudila i program za doček Nove godine. Luka Beograd je takođe na zavidnom nivou predstavila jedan deo svoje bogate turističke ponude ovog dela Dunava.

Beograd, 02.12.2009.

Tagged as:

Nema tagova za ovaj članak

Oceni članak

0

Newsletter