Polazna | Vesti | Sajam turizma u Novom Sadu 28.09.- 02.10.2011.

Sajam turizma u Novom Sadu 28.09.- 02.10.2011.

Veličina slova: Decrease font Enlarge font
Sajam turizma u Novom Sadu 28.09.- 02.10.2011.

Novi Sad, 06. oktobar 2011.

Na Sajmu turizma u Novom Sadu koji je održan u periodu od 28. septembra do 02. oktobra 2011. projekat „Bogatstvo različitosti“ prezentovan je u punom smislu i opravdao svoj naziv. Na dan samog otvaranja sajma sela su učestvovala u svečanom defileu sa oko 250 učesnika i učinila da ova manifestacija poprimi posebnu svežinu i živost.

U velikoj „Master hali“ sajma, predstavila se većina kandidovanih sela, smenjujući se po utvrdjenoj satnici i rasporedu, sa odabranim prezentacijama na štandu i bini. Prezentacije na štandu su se odvijale naizmenično zamenom suvenira, gastronomskom ponudom, prezentacijom starih zanata, šarenilom narodnih nošnji predstavnika različitih nacija i karakterističnim zvucima muzike njihovih sredina uz vesele svirce i zdravice.

Ukupan doživljaj upotpunjen je dodelom priznanja izabranim selima i zahvalnica ostalim selima učesnicima na konkursu, uz prisustvo Pokrajinskog sekretara za privredu Ištvana Pastora i njegovog saradnika zaduženog za turizam Ernea Varnju. Za uspešnu organizaciju čitavog performansa glavna i odgovorna je Biljana Marčeta, koja je i autor i menadžer ovog projekta.

Foto galerija >>>

Tagged as:

sajmovi, LORIST

Oceni članak

0

Newsletter